Cfapps ja "Torinon Käärinliina"

Tämä tyyppi ! Cfapsi, se on yksi ehdottomasti parhaita ja valaisevimpia löydöksiäni tuubista ikinä !

Nyt hän on saapunut tuon piiiitkän "Torinon Käärinliina" videosarjansa loogiseen lopputulemaan ja päätepisteeseen, hän on setvinyt  kyseisen "reliikin"  koko omituisen historian ja alkuperän ja saanut jopa selville KUKA siinä on kuvattu.
Melko vitun hämmästyttävää sinänsä, ja toisaalta ei ollenkaan, mutta suunnattoman kiinnostavaa kyllä, kaikille jotka eivät ole seonneita vesikauhuisia "uskovaisia" imbesillejä kuten tuo joku "trolli" joka riehuu tuon toisen videon kommenteissa. Ja muutkin vastaavat vähä-älyiset  tyhjäpäät jotka on kiljaisseet ja parahtaneet ja älähtäneet tyhmille tyypilliseen tapaan, silkasta kauhusta ja paniikista kun joku näyttää heille heidän vääränlaisen ja nurinkurisen idiooti-maailmankuvansa totuudenvastaisuuden ja anti-järkevyyden ja ihan vain asiain oikean tolan ja laidan.

Kirkukaa typerät !! Kirkukaa !!







1. Käärinliinamies - Baalbekin Aurinkojumala.
https://www.youtube.com/watch?v=8NJgiX-JKos









W A U.










2. Käärinliinan ja Jeesuksen kasvot.
https://www.youtube.com/watch?v=892wDqxGdhg









Tuollaista se on jos on silmät ja aivot samassa päässä ^ ! Melko YleisHyödyllistä. Ja typeriä ylimielisiä kusipäitä turhauttavaa ja idiootteja köysiinajavaa ja äärettömän mielenkiintoista kaikille muille.


Tyyppi ansaitsee vähintäänkin jonkin patsaan tjns !!!
Ja tulla tunnustetuksi !!!





Siinä on totuus ilmeisesti sitten tuosta "reliikistä".  Hah.....melkoinen juttu. Toki se miten se nyt tarkalleenottaen on syntynyt, on vielä "mysteeri", mutta muutoin näyttää että tapaus on ratkennut.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tervetuloa Muinais-Historiaan

Mysteereitä